Referenties

Afgelopen jaren hebben wij tientallen huizenbezitters geholpen hun woning. Hieronder staan enkele referenties!

We hadden kunnen kiezen voor de foto’s van de makelaar maar hebben bewust voor OnverkoopbaarHuis.nl gekozen. Met behulp van de fotograaf hebben we wat re-styling gedaan.

Door de re-styling is ons huis extra aantrekkelijk neergezet. De fotograaf besteed veel aandacht om de woning nog beter tot zijn recht te laten komen en legt nadruk .

Dat was te merken, een week na het online gaan van ons huis was er een open huis met een overweldigende toeloop. De biedingen kwamen dezelfde avond al binnen. Na een week was ons huis al verkocht.

Mingming Zwartveld

Amsterdam

Ik heb vier keer OnverkoopbaarHuis.nl ingeschakeld voor het fotograferen van woningen.

Ik heb bewust gekozen voor een professionele fotograaf want wilde niet de standaard foto’s die de makelaar zelf neemt. Ik wilde sfeer en goede adviezen hebben van de fotograaf om het huis nog aantrekkelijk te presenteren.

Met de fotograaf hebben we op één ochtend het huis gestyled (bloemen en her en der wat accessoires doet wonderen). Een dag later kon ik online een keuze maken uit alle foto’s.

Het huis is in mei 2014 te koop gezet en eind juni was dit (al)verkocht voor de vraagprijs.

Hans Kok

Amsterdam

Onverkoopbaarhuis.nl is een bevlogen bedrijf die zich onderscheidt van de ‘standaard Funda-plaatjesschieter’. Dit komt door het karakter van een huis te doorgronden en de ziel vast te leggen. Een no-nonsense aanpak die met een paar attributen een huis doet leven.

Arjen

Bergen N.H.

Door de inzet van OnverkoopbaarHuis.nl bleven de foto’s beter hangen bij mensen. Het was een prettige samenwerking en mijn huis is prachtig gefotografeerd. Het is uiteindelijk boven de vraagprijs verkocht!

Bob

Den Haag