Over OnverkoopbaarHuis.nl

Veel huiseigenaren krijgen hun huis niet snel verkocht. Soms komen er maanden geen kijkers en weet de makelaar ook niet meer wat hij moet doen. Vaak is slechte fotografie de oorzaak waarom huizen onverkoopbaar worden. OnverkoopbaarHuis.nl wil daar verandering in brengen.

Wij zijn gespecialiseerd in het fotograferen van te koop staande huizen op een zeer bijzondere manier. Een manier die de kijker raakt, een manier die de kijker aanspreek en aanzet tot het bezoeken van de woning.

Onze werkwijze

Wij hebben een unieke werkwijze. Deze is hieronder te lezen.

Sfeerfotografie

De meest gemaakte fout van makelaars of fotografen die ze inhuren is fotograferen bij slecht licht. Als je een woning zonder zon of bij slecht licht fotografeert ziet het er niet zonnig en aantrekkelijk uit en dát moet juist!

Alles ziet er sexy’er uit met mooi licht,dus ook een huis! Wij fotograferen uitsluitend met sfeervol licht of een vrolijk zonnetje, dat werkt!

Emotie

Je huis verkopen is puur emotie dus moet je dat ook tonen in de opnames een huis moet niet alleen mooi en sfeervol zijn, maar ook veiligheid bieden en comfort. Indien mogelijk ook de natuurlijk ruimte en volop mogelijkheden.

Of men een huis interessant genoeg vind om te bezichtigen hangt niet alleen af van een juiste vraagprijs, maar vooral ook of men zichzelf in dat huis ziet wonen in de toekomst. Wij maken dáár juist het verschil!

Door de emotie van het huis naar voren te laten komen zodat de kijker denkt; daar voel ik mij thuis in de toekomst en dit huis is interessant genoeg om te komen kijken.

Stylist en fotograaf in één

Wil je een paar maanden minder (dubbele) hypotheeklasten betalen? Het leven is al duur genoeg, dus moet je voldoende kijkers naar je woning zien te krijgen. Zo simpel is dat en wij zorgen daarvoor!

Doordat het huis sfeervol op de gevoelige plaat wordt gezet genereer je meer kijkers op internet / Funda. Als je huis dan ook nog eens mooi en aantrekkelijk gestyled is, komen er veel meer geïnteresseerde kijkers langs. Wij zijn zowel stylist als fotograaf in één: 2 vliegen in 1 klap!

Oog voor detail

Als je de ziel van een huis wilt doorgronden is het belangrijk om goed te kunnen kijken. Bovendien is kijken niet hetzelfde als zien! Door een extreem gevoelig oog voor detail en licht laten we alle bijzondere kenmerken en voordelen van jouw huis tevoorschijn komen.

Mensen beslissen niet alleen op aantallen vierkante meters! Ze kijken soms naar kleine interessante hoekjes, soms het uitzicht of een fraaie keuken maar ook bouwdetails of die prachtige vloer kunnen de doorslag voor een bezichtiging geven!